В Україні створять онлайн платформу для вивчення Голокосту » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
04 сер 2021

В Україні створять онлайн платформу для вивчення Голокосту

«Усі оцифровані знахідки школярі самостійно додаватимуть на платформу. Кожне записане свідчення про Голокост, Другу світову війну стане тією червоною точкою, яка буде нанесена на спеціальну карту, де персональні історії накладатимуться на «велику історію», – зазначають в Меморіальному центрі Голокосту.
За словами головного спеціаліста управління загальної середньої та дошкільної освіти МОН Раїси Євтушенко, використання інноваційних та інтерактивних матеріалів підвищить рівень освітнього процесу.
«Платформа «Червона точка пам’яті» дасть учням можливість працювати з реальними історичними джерелами, які вони будуть знаходити самостійно або з допомогою родичів. Це навчить школярів працювати з артефактами та поглиблювати знання. А найголовніше – підвищить інтерес до історичних джерел, якого іноді бракує сучасним учням, – підкреслила Євтушенко.
Також планується, що онлайн-платформа допоможе вчителям застосувати нові педагогічні підходи та метод залучення, який є ефективним у навчальному процесі.
Очікується, що презентація онлайн-платформи «Червона точка пам’яті» відбудеться у вересні.
За матеріалами Освіта UA
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду