Матеріали за 23.01.2015 » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"

23 січ 2015

Відновлення харчування

 

З 27 січня 2015 року відновлюється харчування за кошти батьків для учнів 1-11 класів. Меню та вартість харчування розміщено в розділі "Батькам-Перспективне меню".


23 січ 2015

Меню з 1 вересня 2015 року

Меню з 1 вересня 2015 року Меню з 1 вересня 2015 року Меню з 1 вересня 2015 року Меню з 1 вересня 2015 року Меню з 1 вересня 2015 року

23 січ 2015

Міністерство освіти наголошує, що цього року платних збірників ДПА 2015 не буде

Міністерство освіти і науки отримує звернення громадян, зокрема, вчителів та батьків учнів, щодо нав’язування їм певними зацікавленими особами платних так званих збірників завдань для державної підсумкової атестації 2015 року та “відповідей” до них. Про це йдеться у заяві МОН, що поширена прес-службою відомства.

В освітньому відомстві наголошують, що нав’язування платних збірників для проведення державної підсумкової атестації школярів є категорично неприйнятним.

Нагадаємо, що у розділі ДПА 2014 ви маєте можливість безкоштовно скачати або переглянути онлайн усі збірники ДПА за 2014 рік.


23 січ 2015

Незабезпечені діти отримають підручники безкоштовно

Безкоштовні підручники у 2015 році друкуватимуть для дітей соціально вразливих категорій. Про це повідомили у прес-службі Міністерства освіти і науки за результатами робочої наради заступника міністра Павло Полянського щодо видруку підручників в рамках закону "Про бюджет України на 2015 рік".

Зокрема, Павло Полянський зазначив, що бюджетом та низкою інших законодавчих актів передбачено забезпечення безкоштовними підручниками учнів соціально вразливих категорій: дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю та дітей із малозабезпечених родин.

Як відомо, цьогоріч передбачено видрук нових підручників для учнів 4-х та 7-х класів. Саме для цих класів зараз триває конкурсний відбір нових підручників на основі електронного репозитарію.

Окрім того, Міністерство освіти і науки має розробити порядок фінансування видруку підручників для національних меншин.

"Також подальшого обговорення за участю представників Асоціації книговидавців потребує питання видруку підручників для всіх інших учнів", - повідомили у Міністерстві освіти і науки.

http://osvita.ua/


23 січ 2015

МОН презентовано спрощені програми для 4 класу

Міністерством освіти і науки оприлюднено Проект нової редакції програм для 4 класу, що розроблені робочою групою фахівців з метою розвантаження навчальної програми для початкової школи. До групи увійшли науковці, вчителі-практики, психологи, експерти з освітніх питань.