Матеріали за 21.09.2018 » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"

21 вер 2018

Міжнародний День Миру

Міжнародний  День Миру
21 вересня за ініціативи
ООН відзначається Всесвітній День Миру. У наш час, коли в різних куточках світу, в тому числі і на Сході України, лунають постріли та проливається людська кров, це свято особливо актуальне.
Учні та вчителі колегіуму також долучилися до відзначення цього дня.
В рамках Всеукраїнської освітньої кампанії «Голуб миру» під гаслом «Право на мир – 70-та річниця Загальної декларації прав людини» учні 1-11 класів стали учасниками флешмобу «Голуб миру».
Класними керівниками були проведені уроки миру, лекції, де велися обговорення, спрямовані на поглиблення розуміння питань миру.
Учні 8-9 х класів записали відео звернення під гаслом «Хай буде мир на всій землі», тримаючи у руках паперових голубів, аби показати наскільки важливим є мир, свобода , добро і повага. My Webpage


21 вер 2018

Святкування Дня миру у дошкільних групах «Вулик»

Святкування Дня миру у дошкільних групах «Вулик»
21 вересня у всьому світі
всі люди відзначають чи не найважливіший серед всіх днів року день – Міжнародний день миру.
Напередодні в группах були проведені бесіди, перегляд ілюстрацій на загальну тему
«Найдорожче що є в світі – мир і злагода серед людей планети».
І наші наймолодші вболівальники за мир 21 вересня 2018 року взяли участь у загальному флешмобі дружби з символічними голубами, який об’єднав маленьких вихованців у прагненні до доброти, толерантності, вміння дружити і співпереживати.

21 вер 2018

"Осіннє дерево"

"Осіннє дерево"
У старшій групі «Квіточки»
відбулося заняття з аплікації «Осіннє дерево». Темою якого було: навчити дітей створювати аплікації на осінню тематику; закріпити технічні навички намазування клею та наклеювання деталей на основу; розвивати естетичний смак, моторику рук; виховувати інтерес до аплікацій.