Матеріали за 19.03.2019 » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"

19 бер 2019

Засідання атестаційної комісії

Засідання атестаційної комісії
Впродовж навчального року
атестаційна комісія колегіуму ретельно працювала , вивчаючи систему роботи педагогів, які підлягали черговій атестації.
19 березня 2019 р. відбулося заключне засідання атестаційної комісії, на якому розглядалось питання присвоєння та підтвердження раніше встановлених категорій і педагогічних звань.

19 бер 2019

"Сокіл" ("Джура")

"Сокіл" ("Джура")
19 березня 2019 року
в колегіумі завершився шкільний етап всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Цього разу змагалися наймолодші учасники – учні 1-х класів Нової української школи. Школярі мірялися силами у таких конкурсах: «Впоряд», «Біг по купинах», «Попади в ціль», «Козацькі пазли» («Відун»), «Тунель», «Рух по-пластунськи», «Перетягування канату».
Перемогу виборов рій "Первоцвіти" учнів 1-В класу.
Вітаємо переможців!!!


19 бер 2019

Декада відкритих дверей

Декада відкритих дверей
19 березня 2019 року
в рамках Декади відкритих дверей відбулася презентація профілів іноземної та української філології, під час якої учні 9-х класів колегіуму ознайомилися із складом кафедр, навчальними планами та посібниками, за якими буде здійснюватись навчання. Також ознайомились із роботою англомовного літнього табору "Go Camps" у с. Воронки.
Наталія Бойко, учениця 11-В класу філологічного профілю поділилася з присутніми своїми враженнями від навчання на даному профілі.