Матеріали за 14.10.2022 » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"

14 жов 2022

До Дня захисників та захисниць України!

До Дня захисників та захисниць України!
З перших днів повномасштабного вторгнення
загарбників на територію нашої держави колектив ліцею, об'єднавшись, став на варті в тилу. Кожен із нас був і продовжує бути волонтером. Задля безпеки жителів громади, забезпечення потреб територіальної оборони, а головне - наших захисників на передовій ми працювали щодня!
Діяльність нашого колективу протягом перших місяців війни була задокументована, щоб імена працівників-волонтерів ліцею залишилися в історії на шляху до перемоги.
До Дня козацтва та Дня захисників та захисниць України презентуємо "Хроніки війни" в іменах та справах наших працівників, що, окрім основної своєї місії, зробили чимало для спільної боротьби із окупантами. Наш колектив вкотре довів, що перемога - це справа кожного!
Лише разом ми здолаємо всі перешкоди, бо в єдності наша сила!
А українці - непереможна нація!

14 жов 2022

День захисників та захисниць України

День захисників та захисниць України
14 жовтня відзначається
День захисників та захисниць України та 80 річниця створення Української повстанської армії. Обидві пам’ятні дати тісно переплітаються, оскільки УПА та ЗСУ боролися і борються проти спільного ворога – російського режиму.
Щоб вшанувати сучасних захисників і захисниць України та воїнів УПА, в ліцеї були проведені заходи під гаслом «Боролись! Боремось! Поборемо!»
Класні керівники розмістили інформаційні матеріали у вайбер-групах класів.
У 10-Б класі була проведена віртуальна екскурсія «Пам’ятні знаки УПА у Володимирці». Учні 10-Г та 10 Д класів переглянули та обговорили відеофільм «За що боролась УПА?»

14 жов 2022

Привітання з днем захисників і захисниць України


14 жов 2022

Новини 11-В класу