Алергія на цвітіння: прояви та лікування » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
25 кві 2018

Алергія на цвітіння: прояви та лікування

- Так звана "сінна лихоманка": свербіж і очі, що сльозяться, нежить, чхання і першіння в горлі. Симптоми виникають, коли дерева в цвіту, як правило, у весняний період.
- Алергічний риніт: чхання, нежить, свербіж в очах. Ці симптоми не є небезпечними для життя, але можуть доставити вам чимало неприємних хвилин.
- Алергія на цвітіння також може викликати астму або посилити існуючі симптоми.
Медикаментозне лікування
Спеціальні медичні тести допоможуть визначити, на яке саме цвітіння у вас алергія. Ліки, такі як антигістамінні препарати, протинабрякові і кортикостероїди, допомагають зменшити симптоми алергії і доступні в аптеках за рецептом.
Довгостроковий результат досягається за допомогою уколів, які є ін'єкціями невеликих кількостей пилку, тому допомагають організму виробляти свого роду імунітет на нього.
Профілактика алергії на цвітіння
- Тримайте вікна щільно закритими під час сезону цвітіння.
- У сезон цвітіння охолоджуйте приміщення не провітрюванням, а кондиціонуванням.
- Тримайте квартиру, свій одяг і домашніх тварин в чистоті, щоб запобігти попаданню пилку.
- Намагайтеся в період цвітіння триматися подалі від зелених насаджень.
Варто також зауважити, що не у всіх є алергії. Деякі люди генетично схильні (у одного або обох батьків є алергія), у той час як інші можуть розвивати алергічні реакції у відповідь на довкілля. Одна теорія, звана "гігієнічна гіпотеза", вважає, що відсутність з дитинства контакту з брудом, пилом, і деякими дитячими інфекціями робить імунну систему гіперчутливою пізніше.
З іншого боку, американські вчені стверджують, що при неодноразовому впливі певних алергенів на організм (таких як пилові кліщі) можуть виникати алергії навіть у генетично не схильних до них людей.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду