АДАПТАЦІЯ ДО ДИТЯЧОГО САДКА: ЯК ПРИПИНИТИ БЕЗУПИННІ ХВОРОБИ » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
18 вер 2020

АДАПТАЦІЯ ДО ДИТЯЧОГО САДКА: ЯК ПРИПИНИТИ БЕЗУПИННІ ХВОРОБИ

По-перше, виявляється нервове напруження. Організм слабшає – звідси захворювання. Але пам’ятайте про те, що перший день краще перенести на середу або четвер. Тоді і другий, а, можливо, і третій тиждень розпочніть з середини, зробивши вихідні тривалішими, що допоможе поновити сили організму. Пам’ятайте і про зберігаючи й режим, і про пестливий тактильний контакт, бо більшість захворювань у цей період є психосоматичними, тобтозахистоморганізмувідперенапруження, адже нервова система малюка зазнає в цей період великих навантажень.
По-друге, якщо дитина звикла вдома до високої температури в приміщенні, то в садку може легко захворіти через невідповідність температурного режиму, до якого організм дитини призвичаєний. Тому вдома підтримуйте температуру повітря не вище +20'С. Не одягайте дитину занадто тепло. За такоїтемпературидоречноодягнутидитину в три шари: майка, футболка, тоненький светр (гольф).
По-третє, у групі малюк не один: група дитячого садка — це велика кількість контактів. Можливо, хтось приніс інфекцію, але проявів хвороби ще немає, а у когось тільки починається нежить тощо.
У приміщенні кілька годин поспіль дихають дорослі і діти. Повітряне середовище стає тяжким, зменшується його насиченість киснем. Тому відповідно до санітарних норм у групіобов’язковопроводятьоднобічнепровітрювання у присутності дітей і наскрізне — за їх відсутності в групі. Свіже повітря — потрібне! Не засуджуйте вихователів та помічників за провітрювання і не бійтеся його. На свіжому повітрі дуже швидко гинуть хвороботворні віруси.
Спостерігаючи за дитиною в перші дні відвідування дитячого садка, по-справжньомуособливоїувагизаслуговуєздоров’ямалюка. Навітьлегкепочервонінняротовоїпорожнини, невеликий нежить — це вже протипоказання для відвідування ним дитячої групи. Три-чотири дні дитину треба потримати вдома на зберігаючому режимі.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду