Матеріали за 30.09.2019 » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"

30 вер 2019

Участь в конференції

Участь в конференції
24-28 вересня 2019 року директор колегіуму Остапенко А.Ф. та практичний психолог Баран А.В. взяли участь в ХХVIІ-ій щорічній конференції з теми "Створення сучасного освітнього середовища в закладах освіти Кіровоградської області: управлянські парадигми" в м. Кропивницькому, м. Олександрії, м. Долинській. Конференцію було організовано Асоціацією керівників закладів освіти "Відроджені гімназії України"

30 вер 2019

До дня бібліотек

До дня бібліотек
30 вересня 2019 року з нагоди Дня відкритих дверей, присвяченого Всеукраїнському дню бібліотек, учні 3-В класу колегіуму з класоводом Кібиш Л.У. та бібліотекарем Ситник Г.Л. побували на екскурсії в Володимирецькій районній бібліотеці для дітей. Діти познайомилися з роботою абонементу та читального залу, правилами поводження з книгою та користування бібліотекою.
Екскурсія пройшла в цікавій ігровій формі. Учні розгадували загадки та вікторини, присвячені книзі та читанню, організували флешмоб, фотографувалися у фотозонах. Задоволені, сповнені цікавих вражень, діти повернулися до школи.

30 вер 2019

Екскурсія до м. Рівне

Екскурсія до м. Рівне
27 вересня 2019 року учні 9-Б класу відвідали м. Рівне.
В рамках військово-патріотичного виховання діти мали змогу пограти у дуже цікаву та нову для всіх гру «Пейнтбол». Учні та керівники отримали велике задоволення від подорожі і щасливі повернулись додому.


30 вер 2019

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!
03 жовтня 2019 року о 14.00 год.
в актовій залі колегіуму відбудеться святковий концерт, присвячений Дню працівників освіти. Запрошуємо педагогів, ветеранів педагогічної праці та всіх працівників колегіуму.

30 вер 2019

30 ВЕРЕСНЯ – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

30 ВЕРЕСНЯ – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК
Символічно, що саме в день Віри, Надії, Любові і матері їх Софії
відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини, провідниками у світ нового і непізнаного.
Сердечно вітаємо Вас, шановні бібліотекарі! Бажаємо Вам творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.