ДЕПУТАТИ ПРОПОНУЮТЬ ПОСИЛИТИ ПОКАРАННЯ ЗА БУЛІНГ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ І ДОРОСЛИХ – ЗАКОНОПРОЄКТ » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
21 чер 2023

ДЕПУТАТИ ПРОПОНУЮТЬ ПОСИЛИТИ ПОКАРАННЯ ЗА БУЛІНГ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ І ДОРОСЛИХ – ЗАКОНОПРОЄКТ

“Постає питання, яка відповідальність за вчинення протиправних дій? – зазначила Наталія Піпа. – Для цього я подаю інший законопроєкт, який регулюватиме відповідальність за булінг у сферах, де він може бути вчинений. Окрім штрафу і громадських робіт, відповідальність неповнолітніх теж передбачена, суд зможе зобов’язати кривдника пройти корекційну програму для таких осіб“. Крім того, до Кодексу України про адміністративні правопорушення додадуть окремо відповідальність за вчинення булінгу посадовою особою, яка взаємодіє з дітьми. Мають на увазі як керівників, так і працівників закладів, зокрема вчителів, тренерів, вихователів тощо.
“Будемо переконувати профільний комітет передбачити для них покарання у вигляді заборони обіймати посади або займатися діяльністю строком на один рік, які пов’язані з впливом на дітей”, – додала депутатка.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду