Апеляція результатів НМТ цього року не передбачена » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
22 чер 2023

Апеляція результатів НМТ цього року не передбачена

Апеляція результатів НМТ цього року не передбачена
У 2023 році апеляція результату національного мультипредметного тесту не передбачена.
Відповідно до Порядку проведення НМТ цього року предметом апеляції є порушення процедури проведення тестування в екзаменаційному центрі, що може вплинути на об'єктивність результату тесту.
Також предметом апеляції може бути відмова в реєстрації для участі в НМТ або недопуск до участі в додаткових сесіях тестування.
До фактів, що можуть вплинути на об'єктивність визначення результатів НМТ, належать порушення процедури проходження НМТ, дострокове припинення виконання сертифікаційної роботи внаслідок виникнення нестандартних ситуацій, а також відомості про інші ситуації, які могли призвести до порушення прав учасників НМТ.
Апеляційна комісія за результатами розгляду таких фактів приймає рішення про зарахування або ануляцію результатів НМТ.
Розгляд заяв щодо порушення процедури проведення НМТ здійснюють регламентні комісії при регіональних центрах оцінювання якості освіти.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду