Вступникам бажано перевірити свої дані в ЄДЕБО » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
27 чер 2023

Вступникам бажано перевірити свої дані в ЄДЕБО

Вступникам бажано перевірити свої дані в ЄДЕБО
Цьогорічним вступникам до закладів вищої освіти
бажано завчасно перевірити правильність своїх даних в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО) з даними у документі про повну загальну середню освіту та сертифікаті НМТ.
Розбіжності в даних абітурієнта в Єдиній державній електронній базі з питань освіти із зазначеними документами (прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, стать, громадянство тощо) ускладнять створення електронного кабінету вступника у якому абітурієнти подаватимуть заяви про вступ.
Перевірити відсутність технічних помилок та розбіжностей у документах, що потрібні для вступу можна за допомогою онлайн реєстру документів про освіту.
У Реєстрі міститься інформація про документи, що виготовлені з 2000 року, крім інформації про випускників військових закладів вищої освіти та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти.
Для виправлення розбіжностей у свідоцтві про здобуття повної загальної середньої освіти вступнику необхідно звернутись до школи, якою видано документ. Під час вступної кампанії вступники також можуть звернутись до технічного адміністратора ЄДЕБО.
Для виправлення розбіжностей в сертифікаті НМТ необхідно звернутись до регіонального центру оцінювання якості освіти, у якому вступник реєструвався для проходження національного мультипредметного тесту.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду