Батькам на замітку: як зарахувати дитину до школи після повернення в Україну – інструкція » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
01 сер 2023

Батькам на замітку: як зарахувати дитину до школи після повернення в Україну – інструкція

Батькам на замітку: як зарахувати дитину до школи після повернення в Україну – інструкція
Беріть на замітку!
Опубліковано інструкцію, як зарахувати до школи дитину після повернення в Україну
Багато українців ухвалюють рішення, попри продовження повномасштабної російської військової агресії, повернутися з дітьми до України. Залишається майже місяць до початку навчального року. Тому в Telegram-каналі Мінреінтеграції опубліковано інструкцію, як зарахувати до школи дитину після повернення в Україну.
На підставі заяви, поданої одним із батьків дитини або її законного опікуна дитину можуть зарахувати до тієї ж школи, де вона навчалася до від’їзду або до будь-якої іншої школи на вибір.
До заяви слід додати довідку про проходження навчання в іноземному навчальному закладі. У цьому документі мають бути зазначені особисті дані учня, назва школи, період навчання, перелік предметів, а також результати навчання та система оцінювання знань школяра.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду