Про посилення співпраці педагогів, учнівської і батьківської громадськості в навчальних закладах » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
05 лют 2014

Про посилення співпраці педагогів, учнівської і батьківської громадськості в навчальних закладах

Міністерство освіти і науки України звертає увагу на необхідність посилення уваги щодо співпраці педагогів, учнівської і батьківської громадськості в навчальних закладах.

 З психологічної точки зору велика кількість сучасних дітей не зовсім комфортно почуває себе у суспільстві, в школі та навіть у власній сім’ї. як видно з досліджень, дитина, підліток сприймає зовнішнє середовище, «світ дорослих» як вороже, агресивне та байдуже до них і до їхніх проблем.

 Багато хто з батьків просто не звертають увагу на те як дитина проводить своє дозвілля, з ким дружить, які читає книжки або з ким спілкується у соціальних мережах.

Міністерство зосереджує увагу керівників освіти на необхідності сприяння спільній роботі учнівського самоврядування та батьківських рад.

 Міністерство зробило для цього перший крок, коли зазначені проблеми обговорювались у вересні місяці 2012 року на Всеукраїнському форумі «Батьки і діти», і сподівається, що такі діалоги стануть традиційними в усіх навчальних закладах.

Доречно це зробити в січні 2014 року, обговоривши плани спільних дій, актуальні проблеми своєї школи, домовитися про взаємопорозуміння та взаємодопомогу.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду