Матеріали за Жовтень 2024 року » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"

17 жов 2024

Зустріч з батьками учнів 10-х класів

Зустріч з батьками учнів 10-х класів
16 жовтня 2024 року
відбулася зустріч директора Анатолія ОСТАПЕНКА з батьками учнів 10-х класів. Під час зустрічі було обговорено такі питання: створення безпечного освітнього середовища, організація освітнього процесу, співпраця поліції і закладу, навчальні досягнення учнів тощо.
Після завершення батьки зустрілися з класними керівниками та вчителями. Для батьків, які з поважних причин не змогли прибути на зустріч, була організована онлайн трансляція.

17 жов 2024

Знайомство зі шкільною бібліотекою

Знайомство зі шкільною бібліотекою
15-17 жовтня
першокласники побували на екскурсії в бібліотеці ліцею. Учні ознайомилися з шкільною книгозбірнею, фондом дитячої літератури, вивчили правила поводження з книгою, користування бібліотекою та долучилися до когорти її читачів.

17 жов 2024

Екскурсія до м. Луцьк


16 жов 2024

Цікаві уроки технологій

Цікаві уроки технологій
Учні 10-В та 10-Г класу
відкривають світ творчості на уроках технології.
На уроках технології учні активно розвивають свої творчі здібності ,працюючи над цікавими проєктами. Вони не лише здобувають практичні навички, а й вчаться креативно підходити до вирішення різних завдань. Під керівництвом вчителя учні створюють власні проєкти, експерементують з матеріалами та техніками, що дозволяє їм розкривати свій потенціал та отримати незабутній досвід.

15 жов 2024

Навчання вчителів предмету "Захист України"

Навчання вчителів предмету "Захист України"
На Рівненщині 130 вчителів інтегрованого курсу «Захист України»
вже проходять навчання, серед них і 8 учителів ліцею. Освітяни ознайомлюються з новими методами викладання та практичними підходами до курсу, який відтепер буде інтегрований для хлопців і дівчат. Програма включає 10 практичних модулів, а практична частина збільшена до 60%. Оновлений курс “Захист України” допоможе учням 10-11 класів зрозуміти, що таке сучасна війна, як діють Сили безпеки та оборони, і навчить швидко та правильно надавати першу допомогу в екстрених ситуаціях.

15 жов 2024

Нарада при директору

Нарада при директору
15 жовтня 2024 року у ліцеї
відбулась нарада при директору, під час якої були підведені підсумки роботи за перший місяць 2024-2025 навчального року. Також під час наради директор ліцею Анатолій Остапенко познайомив учителів з новим офіцером служби освітньої безпеки, старшим лейтенантом поліції Юрієм Мурзою, який прибув на ротацію у наш заклад.


15 жов 2024

Посвята в п’ятикласники

Посвята в п’ятикласники
Ще зовсім недавно п’ятикласники
були учнями початкової школи, а в цьому навчальному році їх зустріла в свої обійми середня ланка. Щоб носити це почесна звання учні 5-А та 5-В класів проходили творчі, інтелектуальні та логічні випробування, які підготували їхні класні керівники Юлія Муравинець та Ніна Сиротюк. Школярі довели, що вони дружні, згуртовані, талановиті, активні та творчі. Цей надзвичайно позитивній захід залишив у пам’яті п‘ятикласників незабутні моменти і став символом дружби та взаємодопомоги.

>> <<