Шановні колеги, батьки, учні! » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
29 гру 2015

Шановні колеги, батьки, учні!

удлф
Від усього серця вітаю Вас із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим! Це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла и надії.
Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2015 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями.
Від усієї душі бажаю, щоб Ваші серця були зігріті любов’ю й теплом, домівки повнилися добром, миром, радістю і Божим благословенням, а очі світилися щастям. Нехай з останніми хвилинами старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий 2016 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення, професійні перемоги та здійснення найзаповітніших задумів.
Хай Різдвяна зірка запалить у Ваших серцях вогонь віри й любові, надії та оптимізму, наснаги і невичерпної енергії, а нашій рідній Україні подарує мир та процвітання.
Нехай чарівні новорічні дзвони і різдвяні колядки наповнять рік прийдешній та Ваше життя мудрими рішеннями, творчими успіхами та необмеженими можливостями.

Веселого Нового року та щасливого Різдва!

З повагою Анатолій Остапенко
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду