У школах проведуть тренінги, присвячені корупції » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
17 жов 2016

У школах проведуть тренінги, присвячені корупції

У школах проведуть тренінги, присвячені корупції
Міністерство освіти і науки рекомендує загальноосвітнім навчальним закладам провести тренінги для вчителів, присвячені подоланню корупції. Про це йдеться у відповідному листі відомства.
У МОН зазначають, що рекомендація з проведення тренінгу "Подолаємо корупцію разом" направлена на виконання урядової постанови від
29 квітня 2015 р. №265, якою затверджена Державна програма щодо реалізації засад державної антикорупційної політики в України на 2015-2017 роки.
Метою проведення тренінгу є посилення спроможності педагогічних працівників, шкільної та студентської молоді в сфері протидії та запобігання корупції, а також сприяння формуванню громадянської позиції та правової культури.
Тренінг «Подолаємо корупцію разом» розрахований на 2 дні, упродовж яких слухачі мають бути ознайомлені з поняттям корупції та історією боротьби з цим явищем, основами антикорупційного законодавства, ознаками корупційних діянь тощо.
Також Міністерством освіти надіслана програму курсу за вибором учнів "Запобігання корупції очима школярів" для учнів 10-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, яка розрахована на 17 годин.
У відомстві зазначають, що звітування та зворотного інформування зазначена робота потребувати не буде.



скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду