МОН та Омбудсмен домовились про співпрацю в сфері освіти » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
08 сер 2018

МОН та Омбудсмен домовились про співпрацю в сфері освіти

МОН та Омбудсмен домовились про співпрацю в сфері освітиМіністерство освіти і науки та Уповноважений ВРУ з прав людини підписали меморандум, метою якого є координація зусиль та співпраця для попередження, виявлення, усунення та недопущення порушень прав і свобод людини і громадянина у сфері освіти.
«Для нас ця співпраця є вкрай важливою і ми зацікавлені в тому, щоб долучити представників Уповноваженого до всіх робочих груп, які працюють над нормативними документами, що стосуються забезпечення прав. Також з наступного року має почати роботу освітній омбудсмен та його офіс, і ми розраховуємо, що між ним і Уповноваженим існуватиме постійний зв‘язок та спільна робота», – зазначила міністр освіти Лілія Гриневич.
Сторони, зокрема, домовились здійснювати моніторинг стану забезпечення права людини на освіту, організовувати заходи щодо підвищення рівня правової поінформованості громадян, дітей та педагогів щодо захисту своїх прав, розробляти та реалізовувати спільні проекти, спрямовані на посилення гарантій прав і свобод людини в діяльності підприємств, установ, організацій, що належать до сфери управління МОН України тощо.
«Ми починаємо з освіти, бо вона – початок усього і дотична до дуже великої кількості наших громадян. Якщо людина має освіту, вона отримує більші можливості в житті. Ми сподіваємось, що наша постійна співпраця ще на етапі підготовки всіх документів допоможе зробити підготовку актів якіснішою та оперативнішою», – додала Уповноважений ВРУ з прав людини Людмила Денісова.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду