Пластуни здійснили похід Боржавою » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
22 сер 2018

Пластуни здійснили похід Боржавою

Подорож почалася від високогірного містечка Воловець (500 м н.р.м.), що знаходиться в Закарпатській області. Зі станції на хребет веде стрімкий, але нетривалий (1,5 год.) підйом старим буковим лісом. Далі стежка звивається хребтом попри мальовничі полонини з невеликим перепадом висот. При проходженні маршруту учасники піднялися на декілька вершин – Православний Хрест – 1215 м, г. Темнатик – 1343 м, г. Плай – 1330 м. Боржава зустрічала нас казковими ранками та зоряним небом... Йшли до гори Великий верх – 1598 м. Полонини з золотими травами та спекою... Нелегко, якщо врахувати, що середній вік дітей нашої групи 12 років... Тому на найвищу вершину Боржави - гору Стій (1681 м) вийшли найсильніші. Далі був спуск до високогірного водоспаду Шипіт – наймальовничішого водоспаду України, струмені води якого зриваються з 14-метрової висоти і розбиваються на декілька каскадів. Протяжність маршруту від станції Воловець вершинами і назад становила більше 30 км.
Погода виявилась спекотною, але подарувала мандрівникам сонце, освіжаючий вітер, синє небо і хорошу видимість на десятки кілометрів гірських хребтів. Тому кожен з учасників походу, підкорив не вершину, а підкорив самого себе. Адже у таких екстремальних умовах люди стають самими собою. Отам дуже швидко видно, хто ти є насправді. Отримавши масу задоволення та нових вражень, дорогою назад, учасники подорожі завзято обговорювали майбутні походи.

Пластуни здійснили похід Боржавою

Пластуни здійснили похід Боржавою

Пластуни здійснили похід Боржавою

Пластуни здійснили похід Боржавою

Пластуни здійснили похід Боржавою

Пластуни здійснили похід Боржавою

Пластуни здійснили похід Боржавою
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду