Карантин - це не канікули » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
20 бер 2020

Карантин - це не канікули

Карантин - це не канікули
Поясніть своїм дітям, що карантин – не канікули.
Він спрямований на те, щоб зменшити контакт між людьми, можливість і ризики поширення вірусу. Підлітки не повинні весь день блукати вулицями міста та ходити по магазинах, а мають проводити час або вдома, або на свіжому повітрі, але уникаючи великого скупчення людей.
Якщо Ви залишаєте старших дітей, навіть ненадовго, нагадайте їм правила безпеки та залиште список важливих телефонних номерів: екстрених служб, родичів, сусідів. Також, заховайте потенційно небезпечні та заборонені для користування предмети (запальнички, алкоголь, ліки, хімічні рідини, інструменти тощо).Малолітніх дітей не слід залишати у будинку без нагляду, адже, саме недостатній контроль з боку дорослих, зневажливе відношення до заходів безпеки – найголовніші причини нещасних випадків. Виховуйте у дитини свідоме ставлення до правил безпеки життєдіяльності!
Пам'ятайте, що безпека вашої дитини — це, перш за все, ваша особиста відповідальність!
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду