Конкурс «Рецепти найсмачнішої паски» » Володимирецький районний колегіум
Володимирецький районний колегіум
21 кві 2020

Конкурс «Рецепти найсмачнішої паски»

Конкурс «Рецепти найсмачнішої паски»

Конкурс «Рецепти найсмачнішої паски»

Конкурс «Рецепти найсмачнішої паски»

Конкурс «Рецепти найсмачнішої паски»

Конкурс «Рецепти найсмачнішої паски»

Конкурс «Рецепти найсмачнішої паски»

Конкурс «Рецепти найсмачнішої паски»

Паска з цукатами
Інгредієнти:– 4 склянки пшеничного борошна;– 70 грамів свіжих дріжджів;– 1 стакан молока;– 200 грамів вершкового масла;– 6 яєць;– 0,5 склянки цукру;– 0,5 склянки апельсинових цукатів;– 0,5 склянки дрібного ізюму;– 0,5 порошку ванільного цукру;– 1 ч.л. солі.
Рецепт приготування паски з цукатами:
1. Приготуйте тісто опарним способом: розведіть дріжджі в невеликій кількості молока, половину борошна з’єднайте з теплим молоком, додайте дріжджі.
2. Коли тісто підніметься, покладіть в нього борошно, що залишилося, яйця, цукор, цукати і родзинки, ванільний цукор і сіль. Все ретельно вимісіть.
3. Дайте тісту піднятися 2-3 рази. Готове тісто викладіть (1/3 по висоті) у форму для паски або в каструлю з високими стінками, вистелену промасленим папером, і поставте на деякий час до збільшення обсягу приблизно до середини висоти форми.
4. Після цього поставте форму в нагріту духовку, випікайте при температурі 200-210 градусів. Готову паску покрийте глазур’ю.
Паска з родзинкамиЯк приготувати паску з родзинками
Інгредієнти:– 1 кілограм пшеничного борошна ;– 50 грамів дріжджів;– 100 грамів цукрового піску;– 3 яйця;– 125 грамів вершкового масла;– 100 грамів родзинок;– 50 грамів цукатів;– товчений кардамон;– кориця;– 3 ст. ложки молока.
Рецепт приготуваня паски з родзинками:
1. Замісіть звечора тісто: борошно, 1,5 склянки теплої води, дріжджі, 2 яйця, вершкове масло, цукровий пісок. Додайте промиті родзинки, дрібно нарізані кубиками цукати, товчений кардамон та корицю.
2. Все ретельно вимісіть, накрийте рушником і залишіть до ранку підніматися.
3. Потім викладіть тісто на стіл і розділіть на дві частини.
4. Поставте в змащені маслом невисокі форми та дайте піднятися.
5. Коли паски піднімуться, розітріть одне яйце, змішайте з молоком, змастіть паски і поставте в духовку, випікаючи близько 40 хвилин.
Паска з цукровою глазур'ю
Рецепт паски з цукровою глазур'ю
Інгредієнти:– 2 яйця;– 3 жовтка ;– 350 грамів цукру;– 1/2 склянки цукру;– 90 грамів масла вершкового;– 1/2 склянки рослинної олії;– 50 грамів сметани;– 2 склянки молока;– 100 грамів свіжих дріжджів або 30 грамів сухих;– 700 грамів борошна;– 100 грамів родзинок;– 50 грамів цукатів;– 50 грамів горіхів;– 2 пакетики ванільного цукру;– сіль за смаком;Глазур:– 2 яйця (білок);– 140 грамів цукрової пудри;– лимонний сік і харчові барвники.
Рецепт приготування паски з цукровою глазур'ю:
1. Яйця і жовтки збити з цукром, додати сметану, розтоплене вершкове масло, олію, сіль, ванільний цукор.
2. Молоко тепле розтерти з дріжджами сирими (якщо дріжджі сухі, їх треба змішати з борошном) влити молоко в яйця, всипати борошно. Місити тісто до тих пір, поки воно не відставатиме від рук. Після чого поставити  в тепле місце.
3. Форму змастити маслом, викласти тісто, щоб воно заповнило 1/3 об’єму форми і поставити в тепле місце. Коли тісто підніметься, поставте в розігріту до температури 170-180 градусів духовку. Випікайте 40 хвилин.
4. Приготувати глазур, пофарбувавши в різні кольори. Змастити верх паски білою глазур’ю і посипати конфітюром харчовим. Можна написати в центрі ХВ і зробити будь-який малюнок. Також можна залити паску шоколадною глазур’ю.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду