21
кві
2020
Конкурс «Рецепти найсмачнішої паски»
Паска з цукатами
Інгредієнти:– 4 склянки пшеничного борошна;– 70 грамів свіжих дріжджів;– 1 стакан молока;– 200 грамів вершкового масла;– 6 яєць;– 0,5 склянки цукру;– 0,5 склянки апельсинових цукатів;– 0,5 склянки дрібного ізюму;– 0,5 порошку ванільного цукру;– 1 ч.л. солі.
Рецепт приготування паски з цукатами:
1. Приготуйте тісто опарним способом: розведіть дріжджі в невеликій кількості молока, половину борошна з’єднайте з теплим молоком, додайте дріжджі.
2. Коли тісто підніметься, покладіть в нього борошно, що залишилося, яйця, цукор, цукати і родзинки, ванільний цукор і сіль. Все ретельно вимісіть.
3. Дайте тісту піднятися 2-3 рази. Готове тісто викладіть (1/3 по висоті) у форму для паски або в каструлю з високими стінками, вистелену промасленим папером, і поставте на деякий час до збільшення обсягу приблизно до середини висоти форми.
4. Після цього поставте форму в нагріту духовку, випікайте при температурі 200-210 градусів. Готову паску покрийте глазур’ю.
Паска з родзинкамиЯк приготувати паску з родзинками
Інгредієнти:– 1 кілограм пшеничного борошна ;– 50 грамів дріжджів;– 100 грамів цукрового піску;– 3 яйця;– 125 грамів вершкового масла;– 100 грамів родзинок;– 50 грамів цукатів;– товчений кардамон;– кориця;– 3 ст. ложки молока.
Рецепт приготуваня паски з родзинками:
1. Замісіть звечора тісто: борошно, 1,5 склянки теплої води, дріжджі, 2 яйця, вершкове масло, цукровий пісок. Додайте промиті родзинки, дрібно нарізані кубиками цукати, товчений кардамон та корицю.
2. Все ретельно вимісіть, накрийте рушником і залишіть до ранку підніматися.
3. Потім викладіть тісто на стіл і розділіть на дві частини.
4. Поставте в змащені маслом невисокі форми та дайте піднятися.
5. Коли паски піднімуться, розітріть одне яйце, змішайте з молоком, змастіть паски і поставте в духовку, випікаючи близько 40 хвилин.
Паска з цукровою глазур'ю
Рецепт паски з цукровою глазур'ю
Інгредієнти:– 2 яйця;– 3 жовтка ;– 350 грамів цукру;– 1/2 склянки цукру;– 90 грамів масла вершкового;– 1/2 склянки рослинної олії;– 50 грамів сметани;– 2 склянки молока;– 100 грамів свіжих дріжджів або 30 грамів сухих;– 700 грамів борошна;– 100 грамів родзинок;– 50 грамів цукатів;– 50 грамів горіхів;– 2 пакетики ванільного цукру;– сіль за смаком;Глазур:– 2 яйця (білок);– 140 грамів цукрової пудри;– лимонний сік і харчові барвники.
Рецепт приготування паски з цукровою глазур'ю:
1. Яйця і жовтки збити з цукром, додати сметану, розтоплене вершкове масло, олію, сіль, ванільний цукор.
2. Молоко тепле розтерти з дріжджами сирими (якщо дріжджі сухі, їх треба змішати з борошном) влити молоко в яйця, всипати борошно. Місити тісто до тих пір, поки воно не відставатиме від рук. Після чого поставити в тепле місце.
3. Форму змастити маслом, викласти тісто, щоб воно заповнило 1/3 об’єму форми і поставити в тепле місце. Коли тісто підніметься, поставте в розігріту до температури 170-180 градусів духовку. Випікайте 40 хвилин.
4. Приготувати глазур, пофарбувавши в різні кольори. Змастити верх паски білою глазур’ю і посипати конфітюром харчовим. Можна написати в центрі ХВ і зробити будь-який малюнок. Також можна залити паску шоколадною глазур’ю.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Коментарі: 0
Переглядів: 830
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам
зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.