Міжнародний День Землі » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
22 кві 2020

Міжнародний День Землі

Цікаві факти про планету
У Землі є свій прапор– це фото планети з космосу на синьому тлі.
Найбільш витривалий організмна Землі – це тихоходи: у відкритому космосі може вижити 10 днів. Для порівняння людина без спецкостюма – лише 2 хвилини.
Земна доба– це не звичні нам 24 години, а насправді 23 год., 56 хв. і 4 с. Її наукова назва – зоряна доба (це час обертання планети навколо її осі).
Кількість киснюна Землі з часом зменшується: динозаври свого часу жили при більшій кількості кисню. При нинішній “дозі” вони вижити не змогли б.
У Землю кожного дня влучає 8,6 млн блискавок.
Цього року Google представив святковий дудл, який присвятив Дню Землі. Зокрема, він звертає увагу на проблему масового вимирання бджіл. Дудл зроблений у вигляді гри, у якій всі охочі можуть запилювати квіти разом з бджолою і дізнаватися цікаві факти про цих комах.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду