ВІТАННЯ ДИРЕКТОРА » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
02 жов 2020

ВІТАННЯ ДИРЕКТОРА

ВІТАННЯ ДИРЕКТОРА
Шановні колеги!
Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова привітання з Днем працівників освіти. Хай він для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу.
Нинішній навчальний рік – це початок нового етапу в роботі, радість від зустрічі зі своїми вихованцями після тривалого карантину. І цей рік буде непростим. Навчання в умовах світової пандемії – це випробовування як для нас, так і для учнів та їхніх батьків. Ми маємо насамперед дбати про здоров’я і безпеку кожного та дотримуватися всіх вимог та рекомендацій. Бажаю всім набратися терпіння. У наших силах зараз тримати цей виклик часу і продовжувати свою роботу: навчати і вчити вчитися.
Висловлюю усім працівникам, ветеранам освіти щиру подяку за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі. Родинного Вам тепла, доброго здоров’я, пошани від громади і миру на нашій рідній землі!

Ваш директор
Анатолій Остапенко


ВІТАННЯ ДИРЕКТОРА
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду