Вступники мають самостійно розраховувати бал атестата » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
18 чер 2021

Вступники мають самостійно розраховувати бал атестата

Бал розраховують як середнє арифметичне всіх зазначених у додатку до свідоцтва оцінок (інваріантна частина, варіативна частина, державна підсумкова атестація).
Предмети, за якими зроблено запис «звільнений(а)», у загальну кількість не враховуються.
Разом з тим, якщо в додатку до свідоцтва все ж зазначений середній бал, то його обов’язково необхідно перевірити та з'ясувати, чи за правильною методикою він розрахований. Якщо бал розрахований за неправильною методикою, то вступнику необхідно самостійно розрахувати бал за правильною методикою і вказувати його під час подання заяв.
У разі подання заяв в електронному вигляді вступник має зазначити середній бал в особистому кабінеті. Якщо потім він виявить помилку в розрахунку, то зможе самостійно її виправити до подання першої заяви.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду