Опублікований консолідований рейтинг вишів України - 2021 » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
06 лип 2021

Опублікований консолідований рейтинг вишів України - 2021

Результати «Рейтингу «Scopus» базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються закладом освіти або його педагогічними працівниками у наукових виданнях.
Рейтинг «Бал ЗНО на контракт» містить інформацію про показники середнього бала ЗНО абітурієнтів, яких в 2020 році зараховано до вишів на навчання за контрактом. Зазначений рейтинг фактично визначає лідерів серед закладів освіти, в яких вступники виявили бажання здобувати вищу освіту за власні кошти.
Виходячи з цього, Консолідований рейтинг підсумовує загальні рейтингові місця закладів освіти за версією «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал ЗНО на контракт».
Результати Консолідованого рейтингу-2021
За результатами Консолідованого рейтингу 2021 року лідером вищої освіти залишається Київський національний університет ім. Шевченка, який очолює перелік найкращих університетів країни вже п'ятий рік поспіль.
Друге місце рейтингу в 2021 році подає Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут ім. Сікорського». Який визнано найкращим технічним університетом.
Третє місце Консолідованого рейтингу цього року обійняв Львівський національний університет ім. Франка.
Четверте та п'яте місця поділили Харківський національний університет ім. Каразіна та Національний університет «Києво-Могилянська академія».
Найкращим медичним закладом освіти України визнано Національний медичний університет ім. Богомольця.
Найкращий педагогічний заклад рейтингу – Тернопільський національний педагогічний університет ім. Гнатюка.
Перелік найкращих аграрних закладів очолив Національний університет біоресурсів і природокористування.
Серед приватних закладів вищої освіти найкращі показники демонструє Український католицький університет.
Найкращим мистецьким закладом України визначено Київський національний університет культури і мистецтв.
Найкращим закладом освіти Західного регіону визнано Львівський національний університет ім. Франка, Південного – Одеський національний університет ім. Мечникова, Північного – Сумський державний університет, Східного – Харківський національний університет ім. Каразіна, Центрального регіону – Донецький національний університет ім. Стуса, який наразі функціонує у Винниці.
Загалом у ТОП-20 Консолідованого рейтингу представлені університети з десяти міст України: Києва, Харкова, Львова, Одеси, Сум, Винниці, Дніпра, Чернівців, Івано-Франківська та Тернополя.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду