Міносвіти пропонує скасувати ЗНО у 2022 році » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
08 бер 2022

Міносвіти пропонує скасувати ЗНО у 2022 році

Міносвіти пропонує скасувати ЗНО у 2022 році
Міністерство освіти пропонує
цьогоріч скасувати державну підсумкову атестацію в 11 класах, зовнішнє незалежне оцінювання, єдиний вступний іспит та єдине фахове вступне випробування.
Про це поінформував міністр Сергій Шкарлет. За словами посадовця, ця пропозиція узгоджена з Комітетом з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України, освітянською та батьківською спільнотами. «Таке рішення є непростим, але необхідним! Адже наше головне завдання – знизити рівень будь-яких стресів для дітей. Вони проживають непростий період сьогодні, і ми маємо докласти всіх зусиль, щоб цей період хоча б якось пом’якшити», – наголосив Сергій Шкарлет. Міністр також відзначив, що одноразове скасування ЗНО необхідне для збереження студентського контингенту й національного інтелектуального потенціалу в скрутний для нашої країни час.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду