Пізнавальні онлайн-зустрічі для дітей. 10 березня » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
10 бер 2022

Пізнавальні онлайн-зустрічі для дітей. 10 березня

РОЗКЛАД НА 10 БЕРЕЗНЯ
1. Замки Закарпаття
Час: 10 березня, 11:00
Для кого: 14–17 років
Вестиме: Марія Тарканій, вчителька Велятинського ЗЗСО І–ІІІ ступенів

Це розважальне заняття, на якому будемо говорити про замки Закарпаття. Діти матимуть змогу познайомитися із замками Закарпаття та згадати цікаві факти світової історії. А ще – пограємо в історичну гру “Що? Де? Коли?”.
2. Онлайн-читання веселої книжки “Білка Квасоля та Опівнічний Пожирака”
Час: 10 березня, 12:00
Для кого: 7–10 років
[/b]
Вестиме: Галина Ткачук, письменниця та викладачка творчого письма
У стародавньому Києві на Подолі жила собі дівчинка на ім’я Квасоля. У ті часи багато хто з киян уміли перетворюватися на тварин чи птахів. Квасоля була білкулакою, тобто перетворювалася на білку.
Якось у Києві з’явився таємничий невловимий злодій – Опівнічний Пожирака. Квасолин тато, відьмак Буряк, вирішив знайти спосіб відлякати ненажеру. Небезпечними й химерними околицями Києва Квасоля разом із бузиновим чоловічком Патикославом вирушають на пошуки інгредієнтів для чарівного зілля Буряка.
Усі учасники онлайн-читань отримають електронну версію книжки безплатно.
3. ООН. Чому нації обʼєднуються?
Час: 10 березня, 13:00
Для кого: 10–14 років

Вестиме: Тетяна Щербак, директорка бізнес-школи MiniBoss Kyiv
На цій зустрічі пошукаємо відповіді на актуальні запитання сьогодення, поговоримо про цінності, які об’єднують народи, країни, людей. Звісно, дізнаємось, як і чому утворена ООН, які цілі ставить перед собою ця міжнародна організація (Глобальні цілі сталого розвитку). Спробуємо уявити себе представником України (чи іншої країни) в ООН і попрактикуємось у дипломатії.
Заняття має допомогти тобі сформувати власну думку, здобути навичку доносити її до аудиторії та дати вектор для роздумів на глобальні теми розвитку.
4. Мій улюблений пухнастик
Час: 10 березня, 14:00
Для кого: 4–5 класи

Вестиме: Ольга Пономаренко, вчителька української мови
Під час зустрічі ми поспілкуємося про домашніх улюбленців, поговоримо про тварин-рятівників. Охочі можуть розповісти неймовірні історії, пов’язані з тваринками, повгадувати героїв улюблених фільмів та мультфільмів.
Після зустрічі кожен стане трохи щасливішим!
5. Мода у вирі століть
Час: 10 березня, 15:00
Для кого: 7–9 класи

Вестиме: Ірина Суховерська, викладачка Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти
Поняття моди змінювалося з плином часу. У кожній історичній епосі формувалися свої тенденції, які залежали від клімату, політичних та економічних умов, моральних установок, релігії, особливостей побуту різних прошарків суспільства. На занятті ми поговорило про тенденції у моді, а також зіграємо в цікаву гру в застосунку LearningApps.
Нагадаємо, ГО “Смарт освіта” проводить для дітей пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Ось тут – анкета на запис учителів, а тут – анкета для запису дітей.
Слава Україні!
Героям Слава!
Переможемо!
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду