Українцям надали безплатний доступ до підручників і матеріалів у програмі mozaBook » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
18 бер 2022

Українцям надали безплатний доступ до підручників і матеріалів у програмі mozaBook

Українцям надали безплатний доступ до підручників і матеріалів у програмі mozaBook
Українські підручники та навчальні матеріали
в програмі mozaBook до завершення навчального 2021-2022 року — у вільному доступі. Попри складну воєнну ситуацію, частина учителів та дітей, в кого є безпечне місце й інтернет, мають можливість навчати й навчатися в умовах війни. Для них на українському сервері ua.mozaweb.com для зареєстрованих користувачів відкриті усі навчальні ресурси. Виробники освітньої програми — компанія Mozaik Education — надали підтримку Україні. Для учителів в доступі електронні підручники, методичні матеріали. Для школярів також підготували посібник «Методичні матеріали для самостійного навчання». Необхідно відкрити на сторінці, де вказаний номер класу, вибрати методичку з потрібного предмета і далі вже працювати з інтерактивними матеріалами, що зібрані відповідно до навчальної програми МОН України.
Українські школярі, які тимчасово виїхали за кордон, можуть на українському сервері. Тренер компанії EdPro записав відеоінструкцію: як зареєструватися учням та вчителям.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду