24 березня виповнюється місяць незламності України » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
24 бер 2022

24 березня виповнюється місяць незламності України

Довіра та вдячність нашого народу до Збройних Сил України, територіальної оборони й волонтерів – безпрецедентні. Українці допомагають військовим, голіруч зупиняють танки та виходять на протести в окупованих містах. Саме завдяки такій синергії та зусиллям незламних, які люблять свою Батьківщину понад усе, провалилися плани загарбників швидко захопити нашу землю.
Ворог продовжує лютувати. Тероризує мирне населення. Окупанти завдають ракетних ударів по житлових будинках і лікарнях, беруть в облогу цілі міста та розстрілюють гуманітарні коридори. Злочини, які вчиняє російська федерація, співмірні зі злочинами Гітлера. Крім того, кремль почав прямо погрожувати іншим європейським державам. Жодна країна не є недоторканою для РФ та її ракет.
Поряд з цим, очевидно, що російська пропаганда провалилася. Ніхто більше не вірить росіянам, як би вони не намагалися виправдати брутальну агресію проти мирної країни. Громадяни світу підтримують Україну, а тиск на РФ буде тільки посилюватися, допоки вона не виведе війська з України.
Демонструючи світу, що ми єдині, як ніколи, за координації Міністерства культури та інформаційної політики розроблена айдентика, яка сьогодні буде використане як символ української боротьби.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду