Затверджений Порядок проведення мультитесту ЗНО » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
20 травня 2022

Затверджений Порядок проведення мультитесту ЗНО

Цього року єдиний мультипредметний тест буде проведений замість традиційного ЗНО з різних предметів у зв’язку зі здійсненням прийому на навчання для здобуття ступенів молодшого бакалавра та бакалавра в особливому порядку.
Порядком проведення мультипредметного тесту також визначені права та обов’язки учасників тестування, умови проведення комп’ютерного онлайн-тестування тощо.
Тестування відбуватиметься у спеціально створених тимчасових екзаменаційних центрах. Учасники тестування будуть розподілені між сесіями та змінами (перша та друга під час однієї сесії).
Не пізніше ніж за тиждень до початку проведення основних сесій учасники тестування будуть поінформовані про місце та час проходження НМТ шляхом розміщення запрошень на інформаційних сторінках учасників.
Перейти на докумет можна за посиланням Перехід на документ

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду