Правила для батьків » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
10 вер 2019

Правила для батьків

4. Якщо дитина з будь-яких причин не може прийти до дитячого садка, потрібно негайно повідомити вихователів груп. При відновленн івідвідування необхідно надати довідку про стан здоров’я дитини(якщо дитина відсутня більше 5 днів), з відміткою про епідемічне оточення(якщо дитина відсутня більше 21 дня).
5. Вихователь зобов'язаний щодня оглядати дитину з метою своєчасного виявлення ознак хвороб, нездужання, тілесних ушкоджень тощо.
6. Якщо під час ранкового прийому в дитячому садку у дитини виявлено ознаки хвороби, батьки зобов'язані звернутися до лікаря за консультацією або медичною допомогою.
7.Батьки, або особи, що за їх дорученням приводять дитину в дошкільний заклад, мають передати дитину вихователю або тому працівникові , який приймає дітей в цей час. Неприпустимо відправляти дитину до дитячого садка саму, без супроводу дорослого. Увечері при залишенні дітьми дошкільного закладу вихователь зобов'язаний передати дитину батькам або іншій особі, що прийшла за нею за їх дорученням.
8. Дитину з дошкільного закладу дозволяється забирати батькам. У разі необхідності забрати дитину мають право інші ПОВНОЛІТНІ особи за попередньою домовленістю з педагогами групи.
9.Плату за харчування необхідно вноситине пізніше 10 числа.У разі заборгованості плати за дитячий садок протягом 2-х місяців, дитина може бути відрахована з ЗДО.



скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду