У школах України знову будуть викладати на двох мовах » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
28 бер 2023

У школах України знову будуть викладати на двох мовах

Другою мовою, яку українці мають знати на високому рівні, стала англійська. Гендиректор директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН Олег Єресько заявив, що учні старших класів вивчатимуть другу мову як одну із двох основних. Предмети читатимуть як українською, так і англійською.
"Безумовно, у нас є заклади, де збираються діти, які мають здібності до вивчення іноземних мов. Там практикують раннє вивчення мов. Ми ж плануємо, що згодом у старшій школі обов'язковий профільний предмет обов'язково йтиме шляхом білінгвального вивчення: українською та англійською мовою, безумовно", - наголосив представник МОН.
"Якщо ти хочеш отримувати знання поза тим, що є тут. Нобелівські лауреати читають свої лекції англійською мовою. Якщо ти хочеш приєднатися до них – будь ласка, вивчай мову!" – закликав Єреською
Олег Єресько наголосив, що у Новій українській школі повністю змінили ставлення до оцінювання. Тепер до дітей лояльніше ставлення і краще видно, де їм потрібно підвищити свій рівень знань.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду