Розпочалося зарахування вступників на контракт » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
10 сер 2023

Розпочалося зарахування вступників на контракт

Відповідно, на сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» статуси заяв абітурієнтів, які рекомендовані до зарахування на контракт, мають змінюватися зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (контракт)». Зміна статусу заяви також відображатиметься в електронних кабінетах вступників.
Зарахування вступників на контрактну форму навчання може відбуватися до 30 серпня 2023 року. Детальний порядок конкурсного відбору вступників на контракт зазначено в правилах прийому відповідного закладу вищої освіти.
Вступники, які зараховані на контракт на фіксовані або відкриті конкурсні пропозиції, за певних умов можуть бути переведені на вільні бюджетні місця. Переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення осіб, які зараховані на навчання за контрактом, відбувається не пізніше 18 серпня.
Освіта UA
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду