Дітей запрошують узяти участь у опитуванні про Міжнародний день гри » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
15 сер 2023

Дітей запрошують узяти участь у опитуванні про Міжнародний день гри

Група організацій, які захищають право дітей на гру, планують звернення до Генеральної Асамблеї ООН із проханням затвердити Міжнародний день гри у вересні 2023 року. Для цього буде розроблена резолюція “Заклик до Дії”, у якій світовим лідерам і організаціям розкажуть, що вони можуть зробити, аби світ став більш доступним для гри.
Погляди, якими діти поділяться під час проходження опитування, будуть використані для розроблення документа, який 19-23 вересня 2023 року, під час “тижня високого рівня” Генеральної Асамблеї ООН, нададуть міністрам і послам держав-членів організації. Резолюцію представить Мексика разом з основною групою держав-членів з п’яти регіонів ООН:
Африки,
Західної Європи,
Центральної та Східної Європи;
Азії та Тихого океану;
Латинської Америки та Карибського басейну.
Дізнатися більше про резолюцію “Заклик до Дії” можна за посиланням.
Раніше ми розповідали, що територіальні громади можуть отримати до 5 000 доларів на реалізацію проєкту для дітей: умови участі.
За матеріалами НУШ
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду