Рекомендовано програми та підручники на новий навчальний рік » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
21 сер 2023

Рекомендовано програми та підручники на новий навчальний рік

Перелік охоплює підручники, посібники та програми для закладів дошкільної та загальної середньої освіти, а також програми та посібники із психології та педагогіки.
У Міністерстві освіти і науки підкреслюють, що педагоги мають право на академічну свободу, а отже, можуть вільно вибирати форми, методи та засоби навчання, що відповідають освітній програмі.
Також учителям рекомендовано враховувати, що до деяких програм останнім часом внесено зміни, ще не відображені в підручниках попередніх років. Тому в МОН радять для викладання тем, що зазнали змін, використовувати електронні версії підручників або інші додаткові матеріали.

Початкова школа
Перелік навчальних програм і навчальної літератури, рекомендованих для використання в початкових класах закладів загальної середньої освіти з навчанням українською мовою.

Основна та старша школа
Перелік навчальних програм і навчальної літератури, рекомендованих для використання в основній та старшій школі з навчанням українською мовою.

Класи з навчанням мовами національних меншин

Перелік навчальних програм і навчальної літератури, рекомендованих для використання в закладах загальної середньої освіти, де є класи з навчанням мовами національних меншин.

Дошкільні заклади
Перелік навчальної літератури та програм, рекомендованих для використання в закладах дошкільної освіти.

Заклади для осіб з особливими освітніми потребами
Перелік програм і навчальної літератури, рекомендованих для використання в закладах загальної середньої освіти для осіб з особливими освітніми потребами.

Психологія та педагогіка
Перелік рекомендованої навчальної літератури та програм із психології та педагогіки.
Чинні навчальні програми
За матеріалами Освіта UA
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду