Пройдіть онлайн тест з української мови НМТ-2023 » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
06 вер 2023

Пройдіть онлайн тест з української мови НМТ-2023

Виконання таких тестів допоможе майбутнім абітурієнтам оцінити власний рівень підготовки з української мови, яка щорічно входить до переліку предметів, обов’язкових для складання майбутніми вступниками до закладів вищої освіти.
Спосіб виконання всіх завдань у тестах максимально наближений до реального тесту НМТ, а форма відповіді відповідає виду, що був запропонований випускникам і абітурієнтам під час проходження спрощеного ЗНО.
Після виконання тесту учасник отримає правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових балах.
Окрім двох варіантів тесту з української мови, які були запропоновані абітурієнтам для вступу, на сайті ЗНО-ОНЛАЙН ви зможете знайти демоверсії мультитесту за два роки, тренувальні варіанти мультитесту, завдання з української мови, згруповані за темами, а також тести ЗНО за всі минулі роки з предметів, які вас цікавлять.
Вибіркове виконання завдань певних типів або тематичних блоків дозволить якісно повторити теми з української мови, передбачені програмою.
Також такі тренування допоможуть відпрацювати найбільш проблемні розділи та призвичаїтися до роботи в середовищі онлайн-тестувальників.
Пройти тест 1 варіант
Пройти тест 2 варіант
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду