З Днем працівників освіти! » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
29 вер 2023

З Днем працівників освіти!

З Днем працівників освіти!

Щорічно в Україні у першу неділю жовтня
відзначають День учителя. Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність та невичерпну енергію, доброту та стриманість, це професія, що формує націю і майбутнє держави!
Вітаємо наших педагогів із професійним святом! Бажаємо впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, удачі та успіху. Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен учень радує Вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує Вам гармонію та щастя.
У цей осінній святковий день бажаємо відчути тепло учнівських сердець і силу батьківської вдячності та поваги. Хай життя буде наповнене щастям, любов’ю та здоров’ям, а педагогічна майстерність з кожним роком стає ще більш витонченою.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду