В українських школах запровадять новий курс «Уроки щастя» » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
09 лип 2024

В українських школах запровадять новий курс «Уроки щастя»

Очікується, що уроки розкриватимуть знання й навички, без яких неможливо щасливе, змістовне, плідне життя.
На уроках йтиметься про вміння будувати стосунки з людьми (щастя та стійкість нерозривно з цим пов'язані), творчість і вміння бути творцем свого життя, уміння любити, співчувати, жити гідно та бути вільним.
Також курс буде про розуміння того, що означає бути людиною, про мудрість і те, як зростати в ній, вміння осмислювати та досвід, про цінності й те, як важливо знати сенс життя.
Окрім того, курс даватиме знання про важливість емпатії, емоційного інтелекту, щоб розуміти емоційні потреби та почуття, як власне, так і свого оточення, про психічне здоров'я та розуміння того, як дбати про нього.
Перша леді наголосила, що подібні навички не менш важливі, ніж знання математики чи біології.
«Особливо навички піклування про психічне здоров’я – тому вітчизняні фахівці адаптують курс до українських реалій, хоча вони, на жаль, зараз кардинально відрізняються для наших дітей», – підкреслила Олена Зеленська.
За матеріалами Освіта UA
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду