Світ тварин: завдання для молодших школярів » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
07 сер 2024

Світ тварин: завдання для молодших школярів

Також робота над завданнями сприятиме розширенню загальної ерудиції, розвитку дрібної моторики, зв’язного усного і письмового мовлення, засвоєнню правопису слів та збагаченню словникового запасу.
Завдання стануть у пригоді батькам та педагогам для занять удома, у закладах дошкільної і корекційної освіти, для занять з учнями початкових класів.
Серед завдань представлені розмальовки, лабіринти, головоломки, кросворди різного рівня складності, тексти для читання, математичні задачі, вивчення тварин англійською мовою тощо.
У процесі виконання деяких завдань діти розвиватимуть уяву й мислення, емоційний інтелект та емпатію, учитимуться дбайливо ставитися до тварин.
«Свійські тварини». У розділі зібрані завдання, які сприятимуть закріпленню знань про домашніх тварин, їх зовнішній вигляд, особливості поведінки, харчування, звуковідтворення, користі для людини тощо
«Дикі тварини». У розділі зібрані завдання, які допоможуть дитині дізнатися більше про світ диких тварин, їх особливості та значення для живої природи, водночас поліпшуючи логічне мислення та уміння порівнювати,.
«Птахи». У розділі пропонуються завдання, які ознайомлять дітей із різноманітністю птахів, розвиватимуть навички категоризації та класифікації понять, читацьку компетентність, потренують уважність і пам'ять.
«Комахи». На сторінці зібрані завдання, які сприятимуть формуванню природничої компетентності, умінню розпізнавати зміни в живій природі, спостерігати за комахами, розпізнавати їх за деякими ознаками встановлювати зв’язки у живій природі.
«Мешканці морів і океанів». Розділ містить завдання, які дозволять ознайомити дітей з назвами мешканців океанів. Виконання завдань сприятиме формуванню мовної та природничої компетентності дитини, розвиватиме загальну ерудицію та кругозір.
Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження завдань для дітей доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.
За матеріалами Освіта UA "Розвиток дитини"
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду