МОН заснувало Всеукраїнську краєзнавчу акцію для дітей » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
11 лип 2018

МОН заснувало Всеукраїнську краєзнавчу акцію для дітей

Метою акції «Українська революція: 100 років надії і боротьби» є громадянське виховання дітей та молоді на засадах історичної правди про боротьбу українського народу за державну незалежність.

До участі в акції запрошуватимуться вихованці та учні закладів загальної середньої, позашкільної, професійної освіти, а також дитячі громадські організації, клуби тощо.

Планується, що учасники акції проводитимуть краєзнавчу, пошукову та науково-дослідницьку роботу, збиратимуть емпіричні дані, фактичний матеріал, статистичну інформацію, а також братимуть участь у польових краєзнавчих експедиціях, тематичних змінах у закладах оздоровлення та відпочинку тощо.

Також документом визначено тематичні напрями проведення акції, серед яких: «Українська революція - доба національного державотворення», «Боротьба українців проти більшовицької диктатури та військової агресії Росії», «Український національний визвольний рух 1930-х років, періоду Другої світової війни та у повоєнні роки», «Дисидентський рух опору комуністичному тоталітарному режимові» та «Українська державність: від Революції на граніті до Революції Гідності».

Щороку краєзнавчо-дослідницька робота учасників акції «Українська революція: 100 років надії і боротьби» має завершуватись проведенням підсумкових районних, міських та обласних краєзнавчих конференцій, читань, конкурсів краєзнавчо-дослідницьких робіт тощо.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду