Скільки балів потрібно, щоби вступити на бюджет » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
12 лип 2018

Скільки балів потрібно, щоби вступити на бюджет

Зазначені дані дозволять абітурієнтам і їх батькам зважено оцінити шанси щодо вступу на бюджетну форму навчання до обраного вишу.

Інформація доступна в системі «Вступ.ОСВІТА.UA» за кожною спеціальністю окремо та консолідовано по кожному навчальному закладу, що проводив прийом абітурієнтів на навчання за кошти державного бюджету на перший курс, для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання.

Також, на підставі даних інформаційної системи складено рейтинг закладів вищої освіти за показником середнього бала ЗНО абітурієнтів, яких зараховано на навчання за кошти державного бюджету.

Окрім того, системою пропонується інформація про мінімальний середній бал сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання серед всіх осіб, які зараховані на навчання на бакалаврські спеціальності за кошти державного бюджету та вступали до навчального закладу на підставі атестата про повну загальну середню освіту (11 клас).

Статистика вступної кампанії 2017 року:

My Webpage
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду