12 січня - останній день зимових канікул » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
10 січ 2020

12 січня - останній день зимових канікул

Щоб зимові канікули пройшли з користю, колегіумівці із задоволенням відвідували спортивні, танцювальні гуртки. Найбільшим попитом користування STEM-лабораторія колегіуму, яка пропонує поринути у різні галузі науки. Зокрема наші юні обдарування почали працювати над республіканськими змаганнями "Вартові клімату". Уявіть собі, що учасники повинні розробити справжніх роботів, які дозволять адаптуватися до кліматичних змін. Підготовка до змагань проводиться в облаштованому класі роботомеханіки. Дирекція закладу склала зручний графік для підготовки учнів до обласних олімпіад, захисту науково-дослідницьких робіт МАН. Ми радіємо, що вкотре до нас завітає турецька делегація, адже працювати на міжнародній арені досить перспективно. З нетерпінням чекаємо зустрічі випускників та активно до неї готуємося, бо наші випускники - наша гордість. Педагогічний колектив ретельно опрацював основні аспекти книги "Абетка для директора", у якій йдеться про розбудову внутрішньої системи забезпечення якості освіти.
Ми намагаємося зробити все для того, щоб перебування у Володимирецькому районному колегіумі було максимально комфортним та цікавим. Адже переконані, що лише плідна наполеглива праця є запорукою успіху.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду