Уряд виділив 1,4 млрд грн на розвиток НУШ » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
13 лют 2020

Уряд виділив 1,4 млрд грн на розвиток НУШ

«Цього року нам вдалося збільшити субвенцію на 17% у порівнянні з минулим роком, і тепер вона складає понад 1,4 млрд грн. Загалом же цього року держава планує інвестувати у розвиток шкіл понад 7,5 млрд грн», – зазначила міністр.

У Міносвіти повідомляють, що основна частина субвенції (1,03 млрд) буде використана для закупівлі засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів початкової школи. Із цією ж метою 25 млн грн отримають школи, які пілотують Державний стандарт початкової освіти.

Понад 361 млн грн субвенції буде інвестовано у розвиток педагогів, зокрема, на підвищення кваліфікації вчителів 5-11 класів та на проведення супервізії.

Окрім того, частину субвенції також буде використано на професійний розвиток директорів шкіл та їхніх заступників, вчителів початкової школи, іноземних мов, асистентів учителів і тих педагогів, які викладають кілька предметів.

Закупівля і доставка засобів навчання та обладнання для початкової школи здійснюватиметься на засадах співфінансування.

Для закладів, які фінансуються з обласних бюджетів та знаходяться у Києві, містах обласного значення та ОТГ з центром у таких містах, співвідношення становитиме 70% ресурсу субвенції та 30% коштів місцевих бюджетів.

Для шкіл в ОТГ і районах – 90 і 10%, у селах і селищах зі статусом гірських, а також населених пунктах на лінії зіткнення – 95% і 5% відповідно.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду