Фото-челендж до Дня вишиванки » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
18 травня 2020

Фото-челендж до Дня вишиванки

Фото-челендж до Дня вишиванки
Всесвітній день вишива́нки
— міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня. У цей день кожен охочий може долучитись до свята, одягнувши вишиванку на роботу, до університету, школи чи садочка.
Українську вишивку називають «молитвою без слів», а сорочку-вишиванку, з зашифрованими символами та знаками – сімейним оберегом, який наділяє силою рідної землі, символом єдності, солідарності, підтримки.
Давайте всі разом, незважаючи на карантин, доведемо, що навіть в таких умовах – РАЗОМ МИ КРАЩЕ!
Запрошуємо долучитися всіх охочих до челенджу. Для участі необхідно опублікувати фото або ж селфі у вишиванці на своїй сторінці з хештегом #День вишиванки-2020 та запросити друзів прийняти участь.
ВИШИВАНКА – ЦЕ ГЕНЕТИЧНИЙ КОД УКРАЇНИ!
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду