Що робити вступнику у разі помилки в документах » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
05 сер 2020

Що робити вступнику у разі помилки в документах

Листи мають містити:
тему «Помилка при реєстрації П3.3.1» – при помилці «П3.3.1 Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності в даті народження, вказаними в документі про ПЗСО та сертифікаті ЗНО»;
тему «Помилка при реєстрації П3.3.2» – при помилці «П3.3.2 Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності в ПІБ, вказаними в документі про ПЗСО та сертифікаті ЗНО».
До листа необхідно додати: сканкопії (фото) свідоцтва/атестата про ПЗСО (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта (з ПІБ, серією, номером, датою видачі, терміном дії (для ID-паспорта)), скріншоти з помилкою.
У разі виявлення вказаних вище помилок, їхнє тимчасове виправлення здійснює ДП «Інфоресурс» без необхідності негайної заміни документа (виготовлення дубліката) – це дасть можливість вступникам подати електронні заяви.
Виготовлення дублікатів повинно бути здійснено не пізніше 1 листопада 2020 року.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду