Розпочався прийом заяв про вступ до вишів » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
14 лип 2021

Розпочався прийом заяв про вступ до вишів

Для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів, творчих конкурсів прийом заяв триватиме до 16 липня. Цього року вступники можуть подати до 5 заяв на місця державного та регіонального замовлення. Водночас на контрактну форму навчання вступник може подати до 30 заяв. Кожній заяві на місця державного та регіонального замовлення вступник має надати пріоритетність. Пріоритетність – це черговість заяв, за якою визначається черговість розгляду заяви при вступі на бюджетні місця.
Важливо! Зазначена вступником пріоритетність заяв не може бути змінена. Можна лише скасувати заяву з пріоритетністю. У такому разі вступник зможе знову подати заяву з цією ж пріоритетністю, якщо вона ще не була прийнята приймальною комісією. У разі прийняття заяви приймальною комісією замість скасованої заяви подати нову неможливо. Перед поданням заяв вступники можуть оцінити свої шанси отримати бюджетне місце на конкретну спеціальність, скориставшись інформацією про прохідні бали минулих років на кожну конкурсну пропозицію. Слідкувати за цьогорічними рейтингами вступники зможуть після початку подання заяв на сайті Вступ.ОСВІТА.UA. Інформація оновлюватиметься тричі на добу. Рекомендації для зарахування на бюджетну форму навчання стануть відомими не пізніше 28 липня. Виконати вимоги до зарахування (подати необхідні документи до приймальних комісій вишів) потрібно буде до 18:00 2 серпня. Зарахування вступників на навчання за кошти державного або місцевого бюджету буде проведено не пізніше 09 серпня. Зарахування вступників на навчання за рахунок цільових пільгових державних кредитів та за кошти фізичних та/або юридичних осіб (контракт) відбуватиметься до 30 вересня.
За матеріалами: Освіта UA
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду