Реєстрація на ЗНО стартує 1 лютого. Які предмети обрати? » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
04 лис 2021

Реєстрація на ЗНО стартує 1 лютого. Які предмети обрати?

Реєстрація випускників минулих років, а також внесення змін до реєстраційних даних триватиме до 9 березня.
У 2022 році кожен зареєстрований учасник має право безкоштовно пройти зовнішнє незалежне оцінювання щонайбільше з п’яти предметів.
Окрім того, кожен учасник також матиме змогу скласти тести з більшої кількості предметів за окрему плату. Вартість складання одного додаткового тесту буде оголошена у січні 2022 року.
Зовнішнє оцінювання в 2022 році буде проведено з української мови, української мови і літератури, математики, історії України, біології, географії, фізики, хімії, а також чотирьох іноземних мов – англійської, німецької, французької та іспанської.
Водночас випускники мають обов’язково пройти ДПА у формі зовнішнього оцінювання з чотирьох навчальних предметів:
українська мова;
математика;
історія України або іноземна мова (англійська, іспанська, німецька або французька) – за вибором випускника;
четвертий предмет за вибором випускника (історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).
Аби правильно визначити, які предмети треба скласти для вступу в заклад вищої освіти, учасникам потрібно ознайомитися з переліком конкурсних предметів ЗНО на обрану спеціальність. Такий перелік передбачений Умовами прийому до закладів вищої освіти.
За матеріалами: Освіта UA
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду