Мультитест-2022 » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
29 кві 2022

Мультитест-2022

До нього входитимуть лише три предмети: українська мова, математика та історія України. Одразу пояснимо, чому було обрано саме їх: цi предмети в приблизно однакових умовах вивчають усі школярі.
Як саме оцінюватиметься тест?
Оцінка буде відповідати чинним програмам ЗНО, а результат кожного складника подаватиметься в тестових балах, а також за шкалою 100-200. Тобто лишаються всі критерії, що були закладені у традиційне ЗНО.
Як та де проходитиме тестування?
Тестування проходитиме централізовано онлайн, для цього будуть обрані безпечні місця, неодмінно з укриттями на випадок повітряної тривоги. Абітурієнти складатимуть тест у своєрідних тимчасових екзаменаційнийх центрах, що здебільшого розміщуватимуться в закладах освіти.
Що робити, якщо під час тестування розпочнеться повітряна тривога?
У такому випадку тестування одразу переривається, а його учасників доправляють до безпечного місця. А пiсля відбою тривоги тестування можна продовжити.
Я знаходжуся на тимчасово окупованій території, як мені скласти HMT?
На жаль, на тимчасово окупованих територіях неможливо складати українські іспити, не наражаючи на серйозну небезпеку життя та здоров’я абітурієнтів. Тому складати НМТ можна лише на підконтрольній Україні території. Для того, аби це могли зробити всі охочі, МОН організує основну, додаткову та спеціальну сесії тестування.


Мультитест-2022
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду