ОГОЛОШЕННЯ! » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
21 чер 2019

ОГОЛОШЕННЯ!

По завершенню навчання абітурієнт отримає фах гірничого інженера, який дозволить йому працювати на керівних посадах гірничих підприємств, кар’єрах з видобутку та переробки корисних копалин, а також займатись ювелірною обробкою бурштину та іншого коштовного каміння.
Для студентів в університеті створені всі умови для самореалізації: санаторій профілакторій, база відпочинку на Чорному морі, спортивний комплекс з різними секціями, самодіяльні колективи, спілкування з іноземними студентами, можливість поїздок на стажування, практику та працевлаштування в країнах ЄС. Для бажаючих отримати військову спеціальність та звання з можливістю працевлаштування в органах поліції, СБУ та інших в університеті після третього курсу дівчатам та хлопцям надається можливість паралельно навчатись на військовій кафедрі і отримати другу вищу освіту за вибраним фахом.
Всіх студентів університет забезпечує гуртожитком.
Запрошую абітурієнтів на навчання на дану спеціальність.
З повагою, завідувач кафедрою розробки родовищ та видобування корисних копалин, доктор технічних наук, професор Корнієнко Валерій Ярославович.
Детальну інформацію Ви можете отримати за моб. тел. 0501014248, на сайті нашої кафедри за посиланням My Webpagehttp://nuwm.edu.ua/nnmi/kaf-rrvkk або звернутись до нас на ел. пошту My Webpage kaf-rrvkk@nuwm.edu.ua або My Webpage v.ia.korniienko@nuwm.edu.ua.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду