Вартість пробного ЗНО у 2016 році складатиме 111 грн » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
29 гру 2015

Вартість пробного ЗНО у 2016 році складатиме 111 грн

Вартість пробного ЗНО у 2016 році складатиме 111 грн
Вартість пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році з одного предмета становитиме 111 грн. Про це під час прес-конференції повідомив директор Українського центра оцінювання якості освіти Вадим Карандій.

Під час пробного ЗНО абітурієнти матимуть можливість ознайомитися із процедурою проведення тестування та виконати завдання максимально наближені до завдань, що будуть надані під час основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Участь у пробному ЗНО зможуть взяти зареєстровані особи. Реєстрація абітурієнтів триватиме з 5 до 30 січня 2016 року на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 2 квітня. Тестування з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, а також з англійської, німецької, іспанської, французької або російської мов відбудеться 9 квітня.

Учасник пробного ЗНО може скласти максимум два пробних теста (українська мова та література та один предмет на вибір). Запрошення на пробне тестування, в якому буде вказано інформацію про пункт та час проведення тестування, учасники ПЗНО зможуть роздрукувати з власної персональної сторінки на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде видано тестовий зошит із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів.

Учасник пробного ЗНО може скласти максимум два тести (українська мова і література та один предмет на вибір).

Увага! Результати ПЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду