Деякі українські школи організували написання масових скарг щодо якості завдань тесту з української мови » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
12 травня 2015

Деякі українські школи організували написання масових скарг щодо якості завдань тесту з української мови

Деякі українські школи організували колективне написання скарг від учнів про якість завдань тесту ЗНО з української мови і літератури, однак не всі випускники-скаржники здатні зробити це без помилок. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор УЦОЯО Ігор Лікарчук.


За словами директора УЦОЯО, установа продовжує отримувати скарги, написані за одним зразком, про начебто погані завдання №№ 29-32 тесту ЗНО з української мови та літератури.

Він, зокрема, повідомив, що в одній із шкіл усіх учнів 11-х класів організували чи примусили написати такі скарги.

"Щоправда, не всі скаржники змогли грамотно текст зразка переписати. А вчителі, які організовували це колективне скаргописання, помилок, або не побачили, або дуже переконані, що їхні учнів добре знають українську мову", - зазначає директор УЦОЯО.

"А ми сподівалися, що випускники цієї та інших шкіл здатні виконати набагато складніше завдання - уважно прочитати текст та відповісти на питання до нього, що вимагалося завданнями 29-33. Виявляється, що переписати без помилок із готового далеко не всі здатні", - наголошує директор Українського центру оцінювання якості освіти, наводячи приклад одного з листів.

 

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду